It seems like the memory_limit on the server is too low for the fade on load feature. Please set it minimum 60M and reload the page! You can disable this message in global configuration 'Frontend debug message' option.

Konsulencë

Konsulencë

Albpastrim tashmë vjen me një shërbim të ri për të gjithë bizneset në keshillimin e tyre në lidhje me procesin më të rëndesishëm që është Pastrimi. Ofrojmë një game të gjerë të shërbimeve këshilluese për të gjitha llojet e bizneseve të cilët kane nevojë për këtë si sherbim. Ofrojmë këshilla se si të merreni me nevojat e biznesit tuaj përsa i përket pastrimit. Ndihmojmë në ngritjen e nivelit të shërbimeve dhe në rritjen e cilësisë së pastërtisë:

ÇFARË MUND TË BËJË NJË KONSULENT PËR JU?
 • Jep informacion
 • Ofron zgjidhjen e problemeve / çështjeve / sfidave.
 • Ju ndihmon për të arritur qëllimet tuaja,
 • Ofron këshilla praktike për çfarëdo faze qe biznesi juaj është.
Roli I një konsulenti në biznes...
 • • Trajner
 • • Ekspert
 • • Lehtësues
 • • Këshilltar
Kohëzgjatja
 • • Projektet këshilluese mund të zgjasin nga 1 deri në 3 muaj
 • • Pëfshihen
 • • Trajnime stafi
 • • Teori
 • • Praktike

Për më shumë informacione kontaktoni në: e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.