Kurse Profesionale

Kurse Profesionale

Kurse Profesionale

Ofrojme kurse profesionale ne: Sanitare, Pergjegjes pastrimi & Menaxher pastrimi.

Akademia ndermjeteson pozicione pune te favorshme ne bashkepunim me bizneset me te cilet bashkepunon.
Aty ku trajnohen profesionistët e vërtetë!

Fokusi i kurseve
  • Shendeti & siguria
  • Identifikimi I llojite te dyshemese
  • Kujdesi ndaj llojeve te ndryshme te dyshemeve
  • Kujdesi ndaj tapeteve
  • Perdorimi insakte I kimikateve te pastrimit
  • Perfitimet nga pjesmarrja
  • Redukton rrezikun e dëmtimit të kateve nga keqpërdorimi teknikave të mirëmbajtjes.
  • Ulja e rrezikut të aksidenteve nëpërmjet keqpërdorimit të makinave dhe kimikateve.
  • Ndërgjegjësimi per radhen e aplikimit te teknikave te pastrimit.
  • Kohezgjatja:20 ore