Të reja

Bashkepunim i ri me Albtelecom

Bashkepunim i ri me Albtelecom


Albpastrim shton ne portofolin e klienteve te tij dhe kompanine me te suksseshme telefonike Albtelecom…

Projekt i ri me UN Women

Projekt i ri me UN Women


Për herë të parë në Shqipëri, bizneset angazhohen zyrtarisht për fuqizimin e grave në vendin…

Pastrim gjeneral i nderteses ne faze mbyllje punimesh

Pastrim gjeneral i nderteses ne faze mbyllje punimesh


Alb pastrim shpk shton ne portofolin e klienteve te saj pas ofrimit me sukses te…

Albpastrim pjese e Klik Expo Group

Albpastrim pjese e Klik Expo Group


Panairi Ndërkombëtar i Klik Ekspo Group, evenimenti që ka kthyer tashmë kryeqytetin në pikëtakim mundësish…

Albpastrim pjese e Expo City

Albpastrim pjese e Expo City


Albpastrim pjese e Expo City(Struktura më moderne në Shqipëri, e projektuar dhe e kuruar në…

ACITAD ndan çmimet e biznesmenëve të vitit

ACITAD ndan çmimet e biznesmenëve të vitit


Për herë të dytë Dhoma shqiptare e tregtisë ndërkombëtare dhe e zhvillimit zhvillon takimin mbarëkombëtar…

Më shumë lajme