Rreth Nesh

Historiku

Historiku


  2011-- Per te here te pare ne Shqiperi nje kompani pastrimi me struktura profesionale.Fillesat e Albpastrim jane si nje kompani e vogel pastrimi …

Misioni

Misioni


Duke shfrytëzuar çdo burim tonin ne sjellim produktin dhe sherbimin ne menyren me te mire tu rritur vazhdimisht në një treg konkurues. Zhvillojmë stategjinë tonë…

Vizioni

Vizioni


Vizioni i Albpastrim është per një rritje te vazhdueshme në tregun kombëtar duke ofruar standart, me një gamë të gjerë produktesh dhe sherbimesh të cilat…

Vlerat tona

Vlerat tona


Në Albpastrim, ne kemi zgjedhur për të vepruar përmes një sërë vlerash të përbashkëta. Këto vlera janë themelore për çdo gjë që bëjmë dhe respektimi…