Sherbime

Shërbimet

Sherbime profesionale pastrimi

Albpastrim ka nje ekip profesionistesh,teknologjine me te fundit dhe produktet me cilesore per ju

Mirembajtje mujore

Mirembajtje mujore


Ekipi i sanitareve tona ne dispozicionin tuaj me orare sipas kerkesave Ne ofrojme sherbimin e pastrimit …

Pastrime gjenerale

Pastrime gjenerale


Pastrimet gjenerale i ndajme ne pastrime gjenerale te mirembajtjes dhe pastrime gjenerale pas ndertimit . Ne…

Pastrim fasade

Pastrim fasade


Fasada e ndërtesës suaj është e ekspozuar ndaj ndryshimeve te mjedisit dhe motit, të tilla…

Pastrim tapicerie

Pastrim tapicerie


Ne shpesh bëjme gabim duke supozuar se tapicerite tona janë të pastër vetëm për shkak…

Sherbim DDD

Sherbim DDD


Sherbim 3D (Dezinfektimi, Dezinsektimi, Deratizimi) Qëllimi nëpërmjet ofrimit të shërbimit DDD është zvogëlimi i probabilitetit të…

Shërbimet për hapësira të gjelbërta

Shërbimet për hapësira të gjelbërta


Albpastrim kryen mirёmbajtje te Hapësirave tё Blerta pёr ambientet e tuaja private si…