Pastrim tapicerie

Pastrim tapicerie

Ne shpesh bëjme gabim duke supozuar se tapicerite tona janë të pastër vetëm për shkak se ata duken të pastra. Megjithatë, me kalimin e kohës ata mbledhin pluhur, mikrobet, dhe ndotëste tjere ajrore. Ekspertët sugjerojnë pastrimin profesional te tapicerive dhe dhe divaneve çdo 6 - 12 muaj për të parandaluar njolla të përhershme, dhe mikrobet.Pastrimi I tyre I ndihmon gjithashtu dhe për të rritur jetëgjatësinë e tapicerive.

Pastrimi profesional I tapicerive realizohet me dy metoda të pastrimit pastrim tapicerie me avull dhe me makineri dhe shkume.

Si me poshte gjeni disa nga sherbimet tona
 • Pastrim moketi
 • Pastrim kolltuqesh lekure dhe cope
 • Pastrim dhe higjenizim dysheku
 • Pastrim tapetesh sintetik
 • Pastrim tapetesh pvc
 • Pastrim moketesh speciale
 • Pastrim tapetesh oriental
 • Pastrim dhe larje tapeti modern Pastrim dhe larje tapetesh shtëpiak
 • Pastrim dhe larje tapetesh për zyra
 • Pastrim dhe larje tapeti klasik
 • Pastrim dhe larje rrugicash
 • Pastrim dhe larje parket / parquet
 • Pastrim dhe larje moketi me fibra sintetike Pastrim dhe larje tapeti me fibra natyrale