Pastrime gjenerale

Pastrime gjenerale

Pastrimet gjenerale i ndajme ne pastrime gjenerale te mirembajtjes dhe pastrime gjenerale pas ndertimit . Ne pastrojme me profesionalizem te gjitha elementet perberese te objektit tuaj Operatoret e sherbimit te pastrimit tregojne nje perkujdesje ne pastrimin dhe higjenizimin e ambjenteve tuaja.

 • Pastrim dyshemeje ne te thate
 • Largimi i pluhurave nga te gjitha objektet dhe ne lartesi
 • Larjen e te gjitha dyshemeve (larje e lagesht e thate dhe me makineri)
 • Pastrimi nga pluhurat dhe shkelqim i objekteve te drunjta
 • Pastrimi i tualeteve sanitarizimi dhe shkelqimi i elementeve te porcelanit dhe te inoksit
 • Pastrimi i xhamave, dyerve, tavolinave, pasqyrave etj
 • Pastrimi i kolltuqeve karrigeve
 • Pastrimi gjeneral ofrohet per:
 • Spitale
 • Banka
 • Qendra tregtare
 • Zyra
 • Bar –Restorant
 • Hotele
 • Resorte
 • Universitete
 • Shkolla
 • Apartamente
 • Fabrika
 • Magazina